You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ KIINASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 26. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020

Hoiva & Yhteisö -hankkeemme Kiinassa tarjoaa vapaaehtoisille mahdollisuuden työskennellä lasten parissa nopealla tahdilla muuttuvassa Kiinassa. He voivat osallistua hankkeisiimme yhteistyöhoitolaitoksissa Chengdussa. Chengdu on kaupunki, joka on yhtä aikaa modernisoituva ja perinteisesti kiinalainen.

Vapaaehtoiset osallistuvat päivittäin lasten kanssa leikkimiseen, pelien pelaamiseen sekä perusopetuksessa avustamiseen. He osallistuvat myös käytännön aktiviteetteihin, kuten remontointiin, maalaamiseen ja sisustukseen.

Vapaaehtoiset tarjoavat arvokasta apua paikalliselle henkilökunnalle. Lisäksi he vaikuttavat lasten elämänlaatuun kehittämällä heidän sosiaalisia taitojaan ja tutustuttamalla heidät uusiin kulttuureihin ja ideoihin.

Vapaaehtoiset asuvat joko hostellissa muiden vapaaehtoisten kanssa tai vapaaehtoisasuntolassa.

Viikonloppuna vapaaehtoiset pääsevät vierailulle Chengdun kuuluisaan pandojen suojelukeskukseen. On myös mahdollista käydä tutustumassa Dujiangyanin historialliseen kastelujärjestelmään, Leshanin jättiläisbuddhaan tai Chengdun kaupungissa sijaitseviin nähtävyyksiin. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä