You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ KENIASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 26. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020
  • sunnuntai 09. elokuu 2020 - lauantai 22. elokuu 2020

Tämän hanke sijaitsee Laikipian maakunnan sydämessä, Nanyukian kaupungissa. Vapaaehtoiset asuvat paikallisen isäntäperheen luona ja pääsevät tutustumaan paikalliseen kulttuuriin samalla, kun auttavat saamaan hymyn yhteisön heikommassa asemassa olevien lasten kasvoille.

Tämän vapaaehtoishankkeen osallistujat työskentelevät hoito- ja päiväkodeissa. Työpäiviin kuuluu käytännön työtä, kuten rakentamista, remontointia tai maalaamista, sekä hoivatyötä, kuten lasten kanssa leikkimistä ja hoitamista. Kenialaiset lapset rakastavat urheilua ja vapaaehtoisia kannustetaankin ohjaamaan aktiviteetteja ulkona, kuten pallopelejä. Vapaaehtoiset voivat myös järjestää pienimuotoisen urheilupäivän.

Useissa Kenian hoito- ja päiväkodeissa on selvä henkilöstö- ja resurssipula. Vapaaehtoisaikanasi voit muiden vapaaehtoisten kanssa suunnitella ja ohjata mukavia, interaktiivisia ja opettavaisia aktiviteetteja lapsille, jotka kannustavat heitä oppimaan ja antavat heille heidän kovasti kaipaamaansa huomiota.

Viikonloppuretken aikana saat mahdollisuuden nauttia Kenian mahtavista maisemista ja tutustua vaikuttavaan villieläimistöstä.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä