You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ JAMAIKALLA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 20. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 21. heinäkuu 2019 - lauantai 03. elokuu 2019
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 03. elokuu 2019

Tähän hankkeeseen osallistuvat vapaaehtoiset antavat aikaansa köyhistä yhteistöistä tuleville lapsille. He tuovat iloa ja parannusta lasten elämään pyörittämällä kesäleirihanketta. Hankkeen tavoite on tukea lasten sosiaalista kehitystä ja tarjota kulttuurivaihtoa taiteen, näyttelemisen, tanssin ja urheilun kautta. Oleskelunsa aikana vapaaehtoiset asuvat paikallisessa isäntäperheessä.

Vapaaehtoiset osallistuvat ohjelman mukaisiin aktiviteetteihin lasten kanssa, kuten esimerkiksi taide- ja käsityöaktiviteetteihin, väittelyihin ja tietokilpailuihin. On myös mahdollista opettaa valokuvausta, viittomakieltä ja esittäviä taiteenaloja, kuten tanssia ja näyttelemistä. Vapaaehtoiset järjestävät myös sekä sisä- että ulkopelejä, kuten jalkapalloa, piiloleikkejä ja aarteen etsintää.

Vapaaehtoiset saavat ensiapukoulutuksen ja auttavat opettamaan lapsille terveys- ja hygieniakäytäntöjä. Jos olet musikaalinen, niin voit ilostuttaa lapsia musikaalisiin aktiviteetein ja vaikka opettaa heitä soittamaan esimerkiksi pianoa, viulua, kitaraa tai rumpuja.

Mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoiset avustavat aitojen ja seinien maalaamisessa, luoden värikkäitä seinämaalauksia hankekohteeseen. He osallistuvat myös vihannesten ja hedelmien kasvatukseen puutarhassa. Kahden viikon päättyessä järjestetään mini-konsertti ja taide- ja käsityönäyttely, jossa lapset saavat esitellä taitojaan ja taidettaan. Vapaaehtoiset voivat myös esiintyä lasten kanssa.

Viikonloppuna vapaaehtoiset pääsevät retkelle yhteen saaren kuuluisista rannoista tai luolista. Samalla vapaaehtoiset pääsevät tutustumaan Jamaikan rikkaaseen kulttuuriin, kuten musiikkiin, tanssiin ja ruokaan, josta maa on tunnettu.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä