You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ -HANKE ETELÄ-AFRIKASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 28. kesäkuu 2020 - lauantai 11. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 26. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020

Kapkaupungissa järjestettävä Hoiva & Yhteisö – vapaaehtoisleirillä sinulla on mahdollisuus työskennellä vähäosaisissa yhteisöissä asuvien lasten kanssa. Tutustuessasi kaupunkiin ja monikulttuuriseen maahan, opit lisää etelä-afrikkalaisesta kulttuurista.

Vapaaehtoiset työskentelevät päivähoitokeskuksessa. Autat päivittäisissä askareissa ja tuet varhaiskasvusta ohjaamalla lukutaidon kehittymistä tukevia opettavaisia leikkejä.

Vapaaehtoisleirin aikana osallistut myös muihin aktiviteetteihin, kuten ruoka-avun jakamiseen paikallisessa yhteisössä ja hoitokeskuksien maalaamiseen, siivoamiseen ja remontointiin.

Vapaaehtoiset asuvat muiden leirille osallistuvien nuorten kanssa isäntäperheissä.

Olemme myös järjestäneet sinulle aikaa rentoutua ja nauttia Kapkaupungin alueen upeista maisemista. Pöytävuoren huipulta näet koko kaupungin, Boulders-rannalla voit nähdä pingviinejä tai voit tutustua legendaariseen Garden Route -maisemareittiin. Nämä tulevat olemaan elämäsi kaksi parasta viikkoa!

Jos osallistut 4 viikkoa kestävään vapaaehtoisleiriin, sinulla on enemmän aikaa tehdä hallintosuunnitelmamme mukaista merkityksellistä työtä hankekohteessa, erityisesti ensiopetuksen parissa. Pääset myös vierailemaan Robben saarella, osallistumaan vierailulle niemimaassa sekä paikallisissa yhteisöissä ja viettämään aikaa markkinoilla. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä