You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ -HANKE ETELÄ-AFRIKASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 30. kesäkuu 2019 - lauantai 13. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 14. heinäkuu 2019 - lauantai 27. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 28. heinäkuu 2019 - lauantai 10. elokuu 2019
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 14. heinäkuu 2019 - lauantai 10. elokuu 2019

Kapkaupungissa järjestettävä Hoiva & Yhteisö – vapaaehtoisleirillä sinulla on mahdollisuus työskennellä vähäosaisissa yhteisöissä asuvien lasten kanssa. Tutustuessasi kaupunkiin ja monikulttuuriseen maahan, opit lisää etelä-afrikkalaisesta kulttuurista.

Vapaaehtoiset työskentelevät päivähoitokeskuksessa. Autat päivittäisissä askareissa ja tuet varhaiskasvusta ohjaamalla lukutaidon kehittymistä tukevia opettavaisia leikkejä.

Vapaaehtoisleirin aikana osallistut myös muihin aktiviteetteihin, kuten ruoka-avun jakamiseen paikallisessa yhteisössä ja hoitokeskuksien maalaamiseen, siivoamiseen ja remontointiin.

Vapaaehtoiset asuvat muiden leirille osallistuvien nuorten kanssa isäntäperheissä.

Olemme myös järjestäneet sinulle aikaa rentoutua ja nauttia Kapkaupungin alueen upeista maisemista. Pöytävuoren huipulta näet koko kaupungin, Boulders-rannalla voit nähdä pingviinejä tai voit tutustua legendaariseen Garden Route -maisemareittiin. Nämä tulevat olemaan elämäsi kaksi parasta viikkoa!

Jos osallistut 4 viikkoa kestävään vapaaehtoisleiriin, sinulla on enemmän aikaa tehdä hallintosuunnitelmamme mukaista merkityksellistä työtä hankekohteessa, erityisesti ensiopetuksen parissa. Pääset myös vierailemaan Robben saarella, osallistumaan vierailulle niemimaassa sekä paikallisissa yhteisöissä ja viettämään aikaa markkinoilla. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä