You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & YHTEISÖ -HANKE ETELÄ-AFRIKASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 21. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 29. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 04. elokuu 2018

Kapkaupungissa järjestettävä Hoiva & Yhteisö – vapaaehtoisleirillä sinulla on mahdollisuus työskennellä vähäosaisissa yhteisöissä asuvien lasten kanssa. Tutustuessasi kaupunkiin ja monikulttuuriseen maahan, opit lisää etelä-afrikkalaisesta kulttuurista.

Vapaaehtoiset työskentelevät päivähoitokeskuksessa. Autat päivittäisissä askareissa ja tuet varhaiskasvusta ohjaamalla lukutaidon kehittymistä tukevia opettavaisia leikkejä.

Vapaaehtoisleirin aikana osallistut myös muihin aktiviteetteihin, kuten ruoka-avun jakamiseen paikallisessa yhteisössä ja hoitokeskuksien maalaamiseen, siivoamiseen ja remontointiin.

Vapaaehtoiset asuvat muiden leirille osallistuvien nuorten kanssa isäntäperheissä.

Olemme myös järjestäneet sinulle aikaa rentoutua ja nauttia Kapkaupungin alueen upeista maisemista. Pöytävuoren huipulta näet koko kaupungin, Boulders-rannalla voit nähdä pingviinejä tai voit tutustua legendaariseen Garden Route -maisemareittiin. Nämä tulevat olemaan elämäsi kaksi parasta viikkoa!

Jos osallistut 4 viikkoa kestävään vapaaehtoisleiriin, sinulla on enemmän aikaa tehdä hallintosuunnitelmamme mukaista merkityksellistä työtä hankekohteessa, erityisesti ensiopetuksen parissa. Pääset myös vierailemaan Robben saarella, osallistumaan vierailulle niemimaassa sekä paikallisissa yhteisöissä ja viettämään aikaa markkinoilla. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä