You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & PANDAT & -HANKE KIINASSA

Jos haluat tehdä viikon vapaaehtoistyötä auttamalla paikallisia lapsia ja työskentelemällä toisen viikon pandojen parissa jatkuvasti muuttuvassa maassa, silloin tämä vapaaehtoisleiri Kiinassa on hyvä valinta.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä maailman uhanalaisimpien eläinten parissa Bifengxiassa sijaitsevassa pandojen tutkimus- ja kasvatuskeskuksessa. Työhön kuuluu pandojen ruokkimista, aitauksien siivousta ja pandojen käyttäytymisen tarkkailua.

Toisen viikon ohjelmaan sisältyy Chengdussa sijaitsevan hoivakodin paikallisten työntekijöiden auttamista. Pääset leikkimään ja opettamaan lapsia ja sinulla on positiivinen vaikutus näiden lasten elämänlaatuun, koska autat heitä kehittämään sosiaalisia taitoja, mutta samalla annat lapsille mahdollisuuden tutustua uuteen kulttuuriin ja maailmankuvaan.

Vapaaehtoisten työskennellessä pandahankkeessa, he majoittuvat hostellissa. Hoivahankeen aikana vapaaehtoisille on järjestetty majoitus vapaaehtoisasuntolassa tai hostellissa.

Viikonloppuna paikalliset työntekijämme vievät sinut tutustumaan Dujiangyanin historialliseen kastelujärjestelmään, Leshanin jättiläisbuddhaan tai Chengdun kaupungissa sijaitseviin nähtävyyksiin.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä