You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & LUONTO & YMPÄRISTÖ -HANKE ECUADORISSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 21. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 29. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 16. kesäkuu 2019 - lauantai 29. kesäkuu 2019
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 20. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 28. heinäkuu 2019 - lauantai 10. elokuu 2019

Jos haluat yhdistää vapaaehtoistyön lasten ja luonnonsuojelun parissa sekä nauttia sanoinkuvaamattoman kauniista ympäristöstä, tämä vapaaehtoisleiri on loistava valinta! Galapagossaarten maisemat ovat uskomattomat ja saaren lajistoa pidetään maailman monipuolisempana. Tämän takia vapaaehtoisleirimme Galapagossaarilla sopii hyvin luonnosta kiinnostuneille vapaaehtoisille, jotka haluavat matkustaa.

Vapaaehtoiset työskentelevät sekä hoiva- että luonnonsuojeluhankkeissa.

Luonnonsuojeluhankkeessa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään Galapagossaarten kansallispuistossa, jossa ohjelmaan kuuluu suojelualueiden hoitoa, merileijonien tarkkailua, merileguaani- ja lintukantojen kartoittamista, rantojen siivousta ja luonnonsuojeluun liittyvien esitelmien pitämistä paikallisille yhteisöille.

Toisen viikon vietät yhdessä hoivahankkeistamme, jossa vapaaehtoiset järjestävät Puerto Baquerizo Morenon kaupungin lapsille kesäleirin. Koulutus ja englanninkielen oppiminen ovat erityisen tärkeitä saarella, joten pääset olemaan mukana ohjaamassa opettavaisia aktiviteetteja hoitokodin lapsille.

Jos haluat parantaa kielitaitoasi ja oppia espanjaa, sinulla on loistava mahdollisuus Galapagossaarilla harjoitella espanjaa paikallisten kanssa.

Vapaaehtoisleiriin kuuluvalla viikonloppuretkellä vapaaehtoiset matkustavat viereisille saarille. Pääset nauttimaan saaren kauneudessa samalla kuin autat paikallista yhteisöä.

Vapaaehtoiset jaetaan ryhmiin heidän saapuessaan Ecuadoriin, joten leirin ohjelman eri aktiviteettien järjestys voi muuttua.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe klo 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä