You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & LUONTO & YMPÄRISTÖ -HANKE ECUADORISSA

Kevät
2 viikkoa
  • sunnuntai 01. maaliskuu 2020 - lauantai 14. maaliskuu 2020
Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 05. heinäkuu 2020 - lauantai 18. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 19. heinäkuu 2020 - lauantai 01. elokuu 2020
  • sunnuntai 09. elokuu 2020 - lauantai 22. elokuu 2020

Jos haluat yhdistää vapaaehtoistyön lasten ja luonnonsuojelun parissa sekä nauttia sanoinkuvaamattoman kauniista ympäristöstä, tämä vapaaehtoisleiri on loistava valinta! Galapagossaarten maisemat ovat uskomattomat ja saaren lajistoa pidetään maailman monipuolisempana. Tämän takia vapaaehtoisleirimme Galapagossaarilla sopii hyvin luonnosta kiinnostuneille vapaaehtoisille, jotka haluavat matkustaa.

Vapaaehtoiset työskentelevät sekä hoiva- että luonnonsuojeluhankkeissa.

Luonnonsuojeluhankkeessa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään Galapagossaarten kansallispuistossa, jossa ohjelmaan kuuluu suojelualueiden hoitoa, merileijonien tarkkailua, merileguaani- ja lintukantojen kartoittamista, rantojen siivousta ja luonnonsuojeluun liittyvien esitelmien pitämistä paikallisille yhteisöille.

Toisen viikon vietät yhdessä hoivahankkeistamme, jossa vapaaehtoiset järjestävät Puerto Baquerizo Morenon kaupungin lapsille kesäleirin. Koulutus ja englanninkielen oppiminen ovat erityisen tärkeitä saarella, joten pääset olemaan mukana ohjaamassa opettavaisia aktiviteetteja hoitokodin lapsille.

Jos haluat parantaa kielitaitoasi ja oppia espanjaa, sinulla on loistava mahdollisuus Galapagossaarilla harjoitella espanjaa paikallisten kanssa.

Vapaaehtoisleiriin kuuluvalla viikonloppuretkellä vapaaehtoiset matkustavat viereisille saarille. Pääset nauttimaan saaren kauneudessa samalla kuin autat paikallista yhteisöä.

Vapaaehtoiset jaetaan ryhmiin heidän saapuessaan Ecuadoriin, joten leirin ohjelman eri aktiviteettien järjestys voi muuttua.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä