You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & LUONTO & YMPÄRISTÖ COSTA RICASSA

Oletko kiinnostunut sekä lasten kanssa työskentelystä, että luonnonsuojelusta ja lisäksi haluaisit asua todella kauniissa maassa? Siinä tapauksessa tämä on sinun matkasi! Costa Rica on Keski-Amerikan vakaimpia ja kehittyneimpiä maita ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän vapaaehtoisille, jotka haluavat nähdä ja kokea Latinalaisen Amerikan.

Vapaaehtoisleirin Luonto & Ympäristö –osio vie vapaaehtoiset työskentelemään kansallispuistoon, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Heti saavuttuaan heidät viedään kattavalle tutustumiskäynnille kansallispuistoon. Vapaaehtoiset osallistuvat monipuolisesti erilaisiin käynnissä oleviin hankkeisiin puistossa ja työhön voi sisältyä esimerkiksi metsän uudelleen istuttamista, nisäkästutkimusta, perhos- ja lepakkotutkimusta, huoltotöitä ja polkujen kunnostusta.

Toisen viikkonsa vapaaehtoiset viettävät hoiva-hankkeessamme päiväkodissa Herediassa. Päivisin vapaaehtoiset työskentelevät lasten kanssa ja illat täyttyvät erilaisista aktiviteeteista, kuten tanssitunneista. Jos olet kiinnostunut kohentamana espanjan kielitaitoasi, niin Costa Ricassa saat monia mahdollisuuksia puhua paikallisten kanssa.

Kaikki tähän hankkeeseen osallistuvat vapaaehtoiset pääsevät mukaan viikonloppuretkelle ulkoilmakohteeseen. Lähde mukaan kokemaan tämän suurenmoisen maan kauneus samalla, kun autat vapaaehtoishankkeessa. Pura Vida!

4 viikkoa kestävään leiriin osallistuvat vapaaehtoiset työskentelevät 2 viikkoa hoiva-hankkeessa ja 2 viikkoa luonnonsuojeluhankkeessa. Viikonloppuisin ja iltaisin paikalliset työntekijämme järjestävät erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Vapaaehtoiset jaetaan ryhmiin heidän saapuessaan Costa Ricaan, joten leirin ohjelman eri aktiviteettien järjestys voi muuttua. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä