You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & RANSKAN KIELIKURSSI SENEGALISSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 21. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 29. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 07. heinäkuu 2019 - lauantai 20. heinäkuu 2019
  • sunnuntai 28. heinäkuu 2019 - lauantai 10. elokuu 2019

Vapaaehtoisleirimme sijoittuu pittoreskiin St Louisin kaupunkiin Pohjois-Senegalissa ja tarjoaa yhdistelmän intensiivisiä ranskan tunteja, maistiaisen senegalilaisesta kulttuurista ja mahdollisuuden osallistua avustustyöhön paikallisen yhteisön hyväksi. Tämä on loistava hanke ranskankielen opiskelijoille ja niille, jotka haluavat tutustua uuteen kulttuuriin.

Vapaaehtoiset opiskelevat ranskaa kaksi tuntia joka aamu viitenä päivänä viikossa. Tunnit ovat interaktiivisia ja osallistujat saavat jatkuvaa tukea ja kannustusta. Vapaaehtoiset asuvat paikallisessa isäntäperheessä, joten he saavat paljon käytännön harjoitusta. Opetuksen taso muokataan osallistujien tarpeiden mukaan, joten kielikurssimme sopii kaikille opiskelijoille.

Vapaaehtoiset osallistuvat myös paikallisen päiväkodin luokkien kunnostukseen iltapäivisin, luoden siistin ja värikkään ympäristön odottamaan lapsia, kun he palaavat takaisin kouluun kesälomiltaan.

Viikonloppu vietetään vierailemalla historiallisissa kohteissa St Louisissa ja sen ympäristössä. Iltaisin paikallinen henkilökuntamme järjestää myös ohjelmaa rumpukursseista tanssitunteihin ja illalliseen paikallisessa ravintolassa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe klo 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä