You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & ARABIAN TAI RANSKAN KIELIKURSSI MAROKOSSA

Vaikka maantieteellisesti Marokko onkin lähempänä Eurooppaa, niin kulttuurillisesti, poliittisesti ja taloudellisesti sillä on paljon enemmän yhteistä Lähi-idän kanssa. Maan virallinen kieli on arabia ja ranska on toiseksi puhutuin kieli, joten kehittyminen näissä kielissä on todella helppoa, sillä ne ympäröivät sinua sekä luokkahuoneessa, että sen ulkopuolella.

Kielikurssimme sisältävät 20 oppituntia pätevän kieliopettajan kanssa. Oppituntien ohessa vapaaehtoiset työskentelevät elintärkeissä yhteisöhankkeissa yhdessä yhteistyöpäiväkodeistamme Rabatissa. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu leikkiminen ja pelien pelaaminen lasten kanssa ja avustaminen perusopetuksessa.

Vapaaehtoiset saavat myös mahdollisuuden viettää päivän opiskellen perinteisiä marokkolaisia käsityötaitoja ja viettää päivän kokaten perinteistä marokkolaista ruokaa alkaen tarvikkeiden ostosta markkinoilta aterian valmistukseen riad-talossa. Kaiken aherruksen jälkeen vapaaehtoiset pääsevät nauttimaan kulinaarisesta taidonnäytteistä marokkolaisen kvartetin musisoidessa taustalla!

Koko hankkeesi ja vierailusi ajan saat monia mahdollisuuksia harjoittaa arabian tai ranskan kielitaitoasi. Asut arabian tai ranskankielisessä isäntäperheessä, joka kannustaa sinua käyttämään kieltä kotona ollessasi mahdollisimman paljon.

Viikonloppuna paikallinen henkilöstömme järjestää matkan kaupunkiin, jolloin vapaaehtoiset pääsevät tutustumaan myös Rabatin historiallisiin kohteisiin.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä