You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

HOIVA & ESPANJAN KIELIKURSSI ARGENTIINASSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 21. kesäkuu 2020 - lauantai 04. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 25. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 26. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020
Kesä
4 viikkoa
  • sunnuntai 12. heinäkuu 2020 - lauantai 08. elokuu 2020

Tämä vapaaehtoisleiri yhdistää intensiiviset espanjan tunnit, aimon annoksen argentiinalaista kulttuuria ja osallistumisen avustustyöhön paikallisessa yhteisössä. Tämä on loistava mahdollisuus espanjankielen opiskelijoille ja kaikille, jotka haluavat osallistua kulttuurikylpyyn. Vapaaehtoiset asuvat paikallisessa isäntäperheessä Cordobassa, joka on elinvoimainen kaupunki Sierras Chicas -vuoriston kupeessa.

Vapaaehtoiset opiskelevat espanjaa kaksi tuntia päivässä. Tunnit ovat interaktiivisia ja opiskelijat saavat jatkuvaa tukea ja kannustusta. Opittuja asioita voi testata päivittäin tutustumalla Cordobaan ja paikallisiin ihmisiin. Opetuksen taso muokataan osallistujien tarpeiden mukaan, joten kielikurssimme sopii kaiken tasoisille oppilaille.

Espanjan tuntien jälkeen vapaaehtoiset pääsevät työskentelemään paikallisessa yhteisössä lastenhoidon parissa. Vapaaehtoiset viettävät aikaa lasten kanssa ohjaten ja järjestäen hauskoja ja opettavaisia aktiviteetteja, pelejä, leikkejä ja urheilua.

Viikonloppuna vapaaehtoiset tavallisesti vierailevat perinteisissä vuoristokylissä. Voi olla myös mahdollista päästä vierailemaan kuuluisan argentiinalaisen, sosialistisen vallankumouksellisen johtajan Che Guevaran kotitalossa.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä