You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

INKA & WARI-ARKEOLOGIAHANKE PERUSSA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 05. heinäkuu 2020 - lauantai 18. heinäkuu 2020
  • sunnuntai 19. heinäkuu 2020 - lauantai 01. elokuu 2020

Haluaisitko oppia lisää inka- ja warivaltakuntien uskomattomasta historiasta? Tämä vapaaehtoisleiri vie sinut Cuscoon, ja vietät suuren osan ajasta Pikillaqtan kansallispuistossa. Teet työtä ulkoilmassa, Andien vuoriston upeiden maisemien ympäröimänä ja autat arkeologisissa tehtävissämme. 

Matka alkaa Cuscosta, jossa sinut tutustutetaan inkavaltakunnan loistoon ja heidän kiehtoviin elämäntapoihinsa ja perinteisiinsä, jotka ovat säilyneet nykypäiviin saakka. Tämän jälkeen viemme sinut Pikillaqtan arkeologisille alueelle, jossa työskentelet arkeologisen ryhmämme kanssa ja autat löytämään ja raivaamaan vastikään löytyneen inkojen asutusalueen raunioita. Työhön kuuluu kartoitusta, kaivamista, arkeologisen alueen raivaamista ja ylläpitoa sekä artefaktien luokittelua. Vapaaehtoiset pääsevät myös avustamaan Sacsayhuaman arkeologisen alueen kaivauksilla ja alueen ylläpidossa. Sacsayhuaman on toiseksi isoin Inkavaltakunnan raunioalue Machu Picchun jälkeen.

Vapaaehtoiset pääsevät näkemään monia Perun arkeologisia ihmeitä mukaan lukien Ollantaytambon, jossa Inkat taistelivat viimeisen taistelunsa konkistadoreja vastaan ja mahtavan ja ainutlaatuisen Machu Picchun, yhden maailman uusista seitsemästä ihmeestä. Vapaaehtoiset vierailevat myös raunioilla ja tutustuvat perinteisiin perulaisiin markkinoihin. Vapaaehtoiset asuvat hankkeen aikana isäntäperheessä. 


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä