You are from: United States, Go to our American website. Close

Vapaaehtoistyö 15-18-vuotiaille, Vapaaehtoiseksi kesälomalla, Vapaaehtoistyö nuorille

Instagram

NUORTEN VAPAAEHTOISTYÖLEIRIT 15-18-VUOTIAILLE

2-Week Specials - Volunteer in Ghana

Kaipaatko tekemistä loman ajaksi? Lähde Projects Abroadin mukaan ulkomaille! Järjestämme vapaaehtoisleirejä 15-18-vuotiaille nuorille kesä- joulu- ja hiihtolomien aikana. Leirit on suunniteltu tarjoamaan nuorille työkokemusta ja mahdollisuuden kehittää taitojaan 2-4 viikon ajanjaksolla. Hankkeiden tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman suuri hyöty lyhyessä ajassa ulkomailla. 

Oletko yli 18-vuotias? Katso täältä hankkeemme kaikille 16-75-vuotiaille.

Vapaaehtoiset asuvat ja työskentelevät toisten nuorten kanssa, mutta voit myös osallistua vapaaehtoisleireille yhdessä ystävän kanssa. Hankkeet ovat yhdistelmä opetustunteja, käytännönläheistä työtä ja havainnointia, sekä ilta-aktiviteetteja ja viikonloppuretkiä. Paikallinen työntekijämme on aina ryhmän kanssa. Tämä on loistava mahdollisuus pitää hauskaa lomalla samalla, kun osallistut tärkeään työhön kehitysmaissa ja kohennat CV:täsi. Suosittelemme, että haet ajoissa mukaan vuoden 2018 hankkeisiin, sillä vuoden 2017 vapaaehtoisleirit olivat todella suosittuja! 

Tuki & turvallisuus vapaaehtoistyöleireillä

Työntekijämme ovat kaikkien vapaaehtoistemme apuna kohdemaissa, mutta vapaaehtoisleirimme ovat hieman erilaisia yleisiin hankkeisiimme verrattuna. Kun saavut kohdemaan lentokentälle, on henkilökuntamme kanssasi koko leirin ajan ohjaten ryhmää päivittäisessä työssä, järjestämällä ohjelmaa iltaisin ja retken viikonloppuna. Koska vapaaehtoisien osanottajamme ovat nuorempia ja heillä on usein vähemmän matkakokemusta kuin yleisiin hankkeisiin osallistuvat vapaaehtoiset, tarjoamme näillä leireille henkilökunnan jatkuvan tuen ja valvonnan paikanpäällä.

Vapaaehtoisleireillä tehdyn työn vaikutus

Joka vuosi tuhannet nuoret vapaaehtoiset osallistuvat vapaaehtoisleireille. Heidän työllään on tärkeä ja positiivinen panos pitkän tähtäimen tavoitteisiimme yhteisöissä, joissa he työskentelevät. Voit lukea tarkemmin työn saavutuksista vuoden 2018 raportissa (saatavilla englanniksi).

Vapaaehtoisleirit kehitysmaissa 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman nuorten vapaaehtoisleirejä vuodelle 2018. Valitse alla olevista vaihtoehdoista: 

Hankkeen mukaan
Kohdemaan mukaan
Päivämäärän mukaan
Sunnuntai 29. maaliskuu 2020
Sunnuntai 20. syyskuu 2020

 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä