You are from: United States, Go to our American website. Close

Lähde vapaaehtoistöihin tai suorita työharjoittelu ulkomailla. Valittavanasi yli 25 maata ja 200 hanketta.

Instagram

Lähde vapaaehtoistöihin tai suorita työharjoittelu ulkomailla. Valittavanasi yli 25 maata ja 200 hanketta.

Projects - With Children at the Nursery

Etsitkö vapaaehtoistyötä tai harjoittelupaikkaa ulkomailta ja olet kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä? Projects Abroadilla on erittäin laaja valikoima vapaaehtoistyöhankkeita ympäri maailmaa Afrikassa, Asiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Oseaniassa ja Euroopassa.

Meillä on henkilöstöä kaikissa kohdemaissamme, joilla on pitkä kokemus vapaaehtoistyöstä ulkomailla ja jotka toteuttavat projektisi ottamalla huomioon paikallisten yhteisöjen tarpeet, sinun osaamisesi ja kiinnostuksenkohteesi. Meillä on yli 25 vuoden kokemus vapaaehtoistyöhankkeiden ja –leirien järjestämisestä ulkomailla, joten voit olla varma, että saat ammattitaitoista tukea niin meiltä Suomesta kuin paikalliselta henkilöstöltämme kehitysmaassa.

Valittavanasi on vapaaehtoistyötä ulkomailla yli 200 eri hankkeessa ja yli 25 maassa. Olitpa etsimässä työkokemusta harjoittelupaikan muodossa ulkomailta, haluat auttaa vähäosaisia ihmisiä tai etsit uutta jännittävää kulttuurikokemusta, meillä on sopiva vapaaehtoistyöhanke sinulle!

Koulutetuille ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä koulutusta vastaavissa, vastuullisemmissa tehtävissä sopivia PRO-ammattilaishankkeita löytyy täältä!

Vapaaehtoistyö- ja harjoittelupaikkavalikoimamme

 • ArkeologiaArkeologia

  Haluatko auttaa mielenkiintoisissa muinaiskulttuurien jäänteiden kaivauksissa? Matkusta Peruun tai Romaniaan! Perussa meillä on hanke Inkojen Pyhässä Laaksossa, jossa työskentelet monipuolisissa arkeologisissa ja historiaan liittyvissä tehtävissä esimerkiksi etsimässä ja tutkimassa uusia raunioita, ylläpitämässä alueeltamme jo löydettyjä raunioita ja avustamassa paikallisissa yhteisöhankkeissa. Romaniassa työsi voi sisältää alueiden raivausta, siivousta ja löytöjen, kuten saviastioiden ja työkalujen uudelleenkokoamista, raportointia, ehdotusten tekemistä uusista kaivausalueista ja niiden esittelemistä kansallisille ja kansainvälisille rahoittajille. Romaniassa on mahdollista osallistua Neoliittisen kauden, antiikin Rooman ja keskiajan kaivauksiin eri puolilla Transilvaniaa.
 • HoivaHoiva

  Vapaaehtoiset huolehtivat kohdemaissamme lapsista, nuorista ja jopa ikääntyneistä. Niin lapset kuin aikuisetkin tarvitsevat kaiken huomion ja huolenpidon, jonka voit heille antaa, ja ilo, jonka saat vastalahjaksi on korvaamatonta. Vapaaehtoistyö ja harjoittelu lasten ja nuorten keskuudessa ovat meidän suosituimpia hankkeitamme.

 • Business in ChinaLiiketoiminta

  Hanki työkokemusta harjoittelijana ulkomaisessa yrityksessä tekemällä vapaaehtoistyötä rahoituksen, markkinoinnin, PR:n, IT:n, mainonnan, turismin, suunnittelun, muotoilun tai jonkin monista muista tarjolla olevista aloista parissa. Ota meihin yhteyttä erikoistarpeisiisi liittyen, niin löydämme sinulle harjoittelupaikan Kiinasta, Mongoliasta, Romaniasta, Tansaniasta tai vaikka Vietnamista. Liiketoiminnan vapaaehtoistyö ja -harjoittelu ulkomailla voi antaa sinulle selkeämmän kuvan tulevasta ammatistasi ja arvokasta kansainvälisen businesskulttuurin tuntemusta.

 • RakennushankkeetRakennushankkeet

  Yhteistyömaissamme on suuri tarve kunnollisille rakennuksille. Vapaaehtoisena rakennushankkeissamme voit osallistua kotien ja koululuokkien rakentamiseen lapsille ja heidän perheilleen. Nämä hankkeet soveltuvat erityisesti niille, jotka haluavat työskennellä yhdessä muiden kanssa ulkona ja jotka mielellään tekevät fyysistä työtä selkein tuloksin!

 • Journalism in MexicoJournalismi

  Hanki työkokemusta harjoittelussa ulkomailla ja tee vapaaehtoistyötä lehdessä, radio- tai televisiokanavalla esimerkiksi Boliviassa, Etiopiassa, Ghanassa, Kiinassa, Meksikossa, Mongoliassa, Romaniassa, Senegalissa tai Sri Lankassa. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu journalismin parissa voi olla ensimmäinen askel toimittajan urallasi!

 • Human Rights in GhanaLaki & Ihmisoikeudet

  Lakialan koulutus ei ole välttämätöntä kaikissa kohdemaissa laki ja ihmisoikeuksien parissa työskentelylle, sillä Projects Abroadin Laki & Ihmisoikeudet -hankkeet tarjoavat mielenkiintoisen näköalapaikan taustasta riippumatta. Olitpa sitten oikeustieteenopintoja suunnitteleva tai jo valmistunut, meillä on sinulle käytännönläheistä vapaaehtoistyötä, joka sopii osaamiseesi. Vapaaehtoistyö ulkomaisessa lakiasiaintoimistossa tarjoaa sinulle kansainvälistä työkokemusta, joka on hyvä lisä ansioluetteloosi. Vapaaehtoistyö ja harjoittelu ulkomailla lain ja ihmisoikeuksien parissa antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen maahan ja kulttuuriin samalla kun teet työtä tärkeän asian parissa!

 • Arts and Crafts in MexicoKulttuuri & Yhteiskunta

  Kulttuuri & Yhteiskunta -hankkeemme tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden oppia ja ymmärtää toisen maan kulttuurista ja osallistua yhteisön auttamiseen. Tutustu muinaisiin traditioihin yhteisöihin Khmer- ja nomadi-hankkeissamme asumalla paikallisten kanssa tiiviissä yhteisöissä. Kylähankkeissa Fidzillä ja Tansaniassa saat myös olla osana yhteisön päivittäisiä askareita. Vapaaehtoistyö ulkomailla Projects Abroadin kanssa vie sinut paikkoihin, joista monet voivat vain haaveilla!
 • Physiotherapy in NepalLääketiede & Terveys

  Harjoittelijana ja vapaaehtoistyöntekijänä Projects Abroadin mukana voit saada arvokasta työkokemusta ulkomailla niin opiskelijana tai koulutettuna lääkärinä, fysioterapeuttina, sairaanhoitajana, kätilönä tai hammaslääkärinä klinikoilla tai sairaaloissa. Vapaaehtoistyö- sekä harjoittelupaikkoja on tarjolla useissa eri maissa. Jossain Lääketiede & Terveys hankkeissamme vaaditaan aikaisempaa kokemusta ja opintoja, mutta on myös kohdemaita, jotka soveltuvat alasta kiinnostuneille harjoittelijoille.

 • Plant Conservation in IndiaLuonto & Ympäristö

  Meillä on monta erilaista vapaaehtoistyöprojektia ympäristönsuojeluun, eläinten kuntoutukseen, rannikonsuojeluun, meriympäristön säilyttämiseen, luonnonmukaiseen viljelyyn ja kestävään kehitykseen liittyen. Luonto & Ympäristö -kehityshankkeet sijaitsevat ympäri maailmaa Fidzin haihankkeesta Perun sademetsiin! Vapaaehtoistyö tai harjoittelu luonnon ja ympäristön parissa antaa sinulle unohtumattomia muistoja ja mielekästä aikaa ulkomailla.

 • Sports in GhanaUrheilu

  Vapaaehtoisena voit työskennellä esimerkiksi jalkapallo-, rugby-, lentopallo- ja koripallovalmentajana tai liikunnanopettajana Belizessä, Boliviassa, Costa Ricassa, Ghanassa, Mongoliassa, Perussa, Romaniassa tai Sri Lankassa. Vapaaehtoishankkeemme urheilun parissa kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta!

 • UtbildningOpetus

  Vapaaehtoisemme opettavat suullista englanninkielen taitoa lapsille, nuorille ja aikuisille kaikissa maissa, joissa meillä on hankkeita. On myös mahdollista opettaa muuta ainetta, kuten kuvaamataitoa, musiikkia tai ranskankieltä. Kerro meille osaamisestasi, jotta voimme suunnitella vapaaehtoistyösi toiveisiisi ja yhteisön tarpeisiin sopivaksi. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu opettajana kehitysmaassa on todella palkitsevaa!
 • Veterinary Medicine in MexicoEläinlääketiede & Eläintenhoito

  Jos haluat kokea millaista on työskennellä eläinlääkärinä tai eläintenhoitajana, niin Projects Abroadin vapaaehtoisena voit työskennellä tai suorittaa työharjoittelun kehitysmaassa. Vapaaehtoistyössä saat työkokemusta ja käytännön tietoa sekä koti- että villieläimistä kohdemaassasi. Työssäsi voit seurata ja avustaa eläinlääkäriä kentällä tai työskennellä klinikalla. Näitä hankkeita tarjoamme esimerkiksi Argentiinassa, Samoalla, Ghanassa, Meksikossa, Romaniassa, Etelä-Afrikassa ja monissa muissa kohdemaissa. Vapaaehtoistyö ja harjoittelu ulkomailla antavat mielenkiintoisen vertailukohdan Suomeen ja mielenkiintoisen näkökulman nykyiseen tai tulevaan ammattiin!

 • KielikurssitKielikurssit

  Opi uusi kieli tai paranna aikaisempaa osaamistasi. Voit opiskella ranskaa, espanjaa, englantia tai arabiaa sekä harvinaisempia paikallisia kieliä kuten swahilia tai samoaa. Kielikurssi on mahdollista järjestää koko ulkomaanmatkasi kestoisena tai vapaaehtoishankkeesi tai harjoittelusi sivuprojektina. Vapaaehtoiselle paikallisen kielen taidosta on selvä hyöty.

 • Nuorten vapaaehtoisleirit

  Projects Abroad tarjoaa 15-18-vuotiaille mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä erityisesti nuorille suunnitelluilla leireillä. Halusitpa sitten auttaa vähäosaisia yhteisöjä, saada työkokemusta tai kehittää taitojasi, vapaaehtoisleirille osallistuminen ulkomailla antaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen siinä lyhyessä ajassa, jonka vietät ulkomailla. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden yhdistää erilaisia hankkeita ja jopa eri maissa! Lue lisää sivuiltamme kohdasta Yhdistelmät.


 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä