You are from: United States, Go to our American website. Close

Viisumi, vakuutukset ja rokotukset

Instagram

Viisumi, vakuutukset ja rokotukset

Tältä sivulta voit lukea lisää viisumi, vakuutus ja rokotusasioista. Me neuvomme mielellämme viisumin hakemiseen liittyvissä asioissa. Hankkeidemme hintaan kuuluu myös sairaus-, ja matkavakuutus. Voimme antaa myös epävirallisia neuvoja rokotuksiin liittyen, mutta suosittelemme, että otat yhteyttä omaan terveyskeskukseesi, josta saat ajankohtaisimman tiedon tarvittavista rokotteista ja esimerkiksi malarialääkityksen tarpeesta kohteessa.

Viisumi

Vapaaehtoisten tulee itse hakea ja maksaa viisuminsa. Kohdemaamme, joihin Suomen kansalainen voi matkustaa ilman viisumia ovat Argentiina, Bolivia, Costa Rica, Fidži, Meksiko, Marokko, Peru, Romania ja Etelä-Afrikka. Annamme neuvoja viisumin hakemiseen ja listan asiakirjoista, joita hakemukseen tarvitaan. Matkustusmaasta riippuen viisumin hinta vaihtelee 50€ ja 150€ välillä.

Vakuutus

Projects Abroad vapaaehtoisena olet vakuutettu koko vapaaehtoisaikasi. 

Vakuutusturvasi on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun olemme vastaanottaneet täyden maksun. Vakuutus itsenäiseen matkustamiseen vapaaehtoisaikasi ulkopuolella voidaan myös järjestää lisämaksusta. 66-vuotiaiden ja vanhempien osallistujien tulee järjestää oma matka- ja sairausvakuutuksensa matkansa ajaksi.

Rokotukset

Suosittelemme, että otat yhteyttä terveyskeskukseen ajantasaisimman tiedon saamiseksi rokotusvaatimuksista kohdemaassasi. Koska me emme ole lääketieteen ammattilaisia niin meidän antamamme tieto rokotteista ja muista lääketieteen kysymyksistä on vain epävirallista.