You are from: United States, Go to our American website. Close

Projects Abroad - Hae nyt

Instagram

 

1. Valitse:

 • Maa
 • Hanke
 • Lähtöpäivä
 • Hankkeen pituus

Kun olet päättänyt nämä, niin voit jatkaa suoraan hakemukseen.

Lue myös alta mitä seuraavaksi tapahtuu!

 

2. Hakemus

 • Maksat 295€ varausmaksun vapaaehtoistyöhakemuksesi yhteydessä. Kun varausmaksu on maksettu, niin jatkamme hakemuksesi käsittelyä ja lähetämme sen uusien hakemuksien käsittelijöillemme. He ottavat sinuun yhteyttä räätälöidäkseen hankkeen sinun tarpeidesi mukaiseksi ja keskustellakseen valmisteluista. Varausmaksu on osa kokonaishintaa ja se vähennetään yhteissummasta. Hyvissä ajoin ennen lähtöäsi saat sähköisen laskun jäljellä olevasta summasta. Halutessasi me voimme varata lentosi, laita vain rasti ruutuun hakemuksessasi. Ethän varaa lentojasi itse ennen kuin olet saanut vahvistuksen toivomaasi hankkeeseen pääsystäsi!
 • 5-10 työpäivän sisällä saat sähköpostin, joka toivottaa sinut tervetulleeksi ja antaa lisätietoja hankkeestasi. Saat myös kirjautumisohjeet MyProjectsAbroad-sivustollesi ja tietoa siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi.

 

3. Valmistelut

Kun hakemuksesi on käsitelty voit kirjautua sisään omalle MyProjectsAbroad-sivustollesi, josta löydät kaiken hankkeeseesi liittyvät tiedot, kuten esimerkiksi:

 • Yleistietoa kohdemaastasi: ilmasto, kulttuuri, paikallinen kieli, jne.
 • Tietoa paikallisesta Projects Abroadin toimistosta, henkilöstöstä, jne.
 • Tietoa vakuutuksestasi
 • Opetuskäsikirjamme, joka sisältää ideoita ja ehdotuksia oppitunteja varten (jos osallistut opetushankkeeseen)
 • Maksuyhteenveto
 • Säännöt ja suositukset
 • ”Everything you need to know” listaus, joka sisältää vinkkejä ja neuvoja liittyen matkustamiseen kehitysmaassa
 • Kysely, jonka täytät ja lähetät meille, jotta me voimme paremmin suunnitella hankkeesi vastaamaan toiveitasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Annamme sinulle myös tietoa viisumista 1-4 kuukautta ennen lähtöpäivääsi. Kuukautta ennen lähtöäsi saat kaiken tarvitsemasi tiedon hankkeestasi ja isäntäperheestäsi.

Ennen lähtöäsi olet yhteydessä kohdemaasi vapaaehtoisneuvojaan, jolloin saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi

 

4. Lähtö

Kun laskeudut lentokentälle, tapaat siellä henkilökuntamme, joka järjestää sinulle perehdytyksen. Sen jälkeen sinut esitellään isäntäperheellesi ja tutustutetaan hankkeeseesi, jossa vietät seuraavat kuukaudet vapaaehtoisena.

Muutokset ja peruutukset

Jos sinun jostain syystä täytyy tehdä muutoksia hankkeeseesi (lähtöpäivä, matkan pituus, jne.), niin se hoituu tavallisesti pienillä tai ilman lisäkustannuksia. Hinnat muutoksille vaihtelevat, joten otathan meihin yhteyttä, niin voimme keskustella muutoksista. Kaikki muutokset tulee ilmoittaa meille kirjallisesti. Valitettavasti emme voi aina maksaa koko summaa takaisin peruutuksista.

Hinnat peruutuksille vaihtelevat lähtöpäivästä riippuen, eli kuinka lähellä lähtöpäivää saamme ilmoituksesi:

 • Ilmoitus yli 3 kuukautta ennen lähtöä: 95€
 • Ilmoitus 2-3 kuukautta ennen lähtöä: 1/3 hinnasta
 • Ilmoitus 1-2 kuukautta ennen lähtöä: 2/3 hinnasta
 • Ilmoitus vähemmän kuin 1 kuukausi enne lähtöä: täysi hinta

”Kuukausi” kaikissa Projects Abroadia koskevissa asioissa tarkoittaa kalenterikuukautta. Huomaa, että yllämainitut peruutushinnat peritään huolimatta siitä onko hakemus tehty yli kolme kuukautta ennen lähtöpäivää vai alle kolme kuukautta ennen. Varausmaksuja, jotka on maksettu alle kolme kuukautta ennen lähtöpäivää ei palauteta.

Huomaathan myös, että jos olet maksanut loppuerän matkan hinnasta pankkikortilla, niin saat tavallisesti peruutusvakuutuksen kokonaisuudessaan pankkisi kautta. Tämä peruutusvakuutus kattaa yleensä peruutuksen sairauden tms. sattuessa. Ota yhteyttää maksukorttisi liikkeellelaskijaan saadaksesi lisätietoja.

Projects Abroadin kanssa vapaaehtoisena matkustavana sinun täytyy olla valmis odottamattomiin tilanteisiin. Matkustat kaupunkeihin, jotka voivat olla sekä eksoottisia, että yllätyksellisiä. Elinolosuhteet ovat todennäköisesti erilaiset, kuin mihin olet tottunut, ei välttämättä huonompi, mutta erilainen! Varaudu yllätyksiin, paikallisiin tapoihin ja puutteeseen; sään oikutteluihin, matkustamiseen ja ihmisiin yleensä. Terveellä järjellä ja hyvällä positiivisella asenteella pärjäät suuriman osan ajasta.

Projects Abroad on Teaching Abroad Ltd.:n (rekisteröity Englannissa, nro 0-2478906) ja Teaching Abroad Travel Ltd.:n (rekisteröity Englannissa nro 0-3746636) toiminimi.

 
Soita meille :
(09) 2316 3439
ma-pe 10-18
Ota yhteyttä
Lähetä
Indien
Indien
Ghana
Mexiko