You are from: United States, Go to our American website. Close

Aikuisten vapaaehtoisleiri Nepalissa Hoiva & Yhteisö -hankkeessa

Instagram

Aikuisten vapaaehtoisleiri Nepalissa Hoiva & Yhteisö -hankkeessa

Vapaaehtoinen leikkii pallolla lapsen kanssa Nepalissa

1 VIIKKO: 26. helmikuuta - 4. maaliskuuta 2017
2 VIIKKOA: 26 helmikuuta - 11 maaliskuuta 2017, 22. lokakuuta - 4. syyskuuta 2017


Kaipaatko matkaltasi merkitystä ja haluat auttaa maailman vähäosaisia yhteisöjä? Tarjoamme mahdollisuutta tähän aikuisten vapaaehtoisleirillämme Nepalissa Hoiva & Yhteisö -hankkeessamme. Kahden viikon aikana työskentelet ryhmäsi kanssa kouluissa ja päiväkodeissa. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä ja innostus ja aito halu auttaa ovat ainoat vaatimuksemme.

Tämä matka kulkee suunnitellun aikataulun mukaisesti. Päivittäinen vapaaehtoistyösi sisältää opetuksellisten aktiviteettien ohjausta lapsille ja yhteisöä hyödyttävää korjaus ja kunnostustyötä. Lisäksi, osallistut yhteisössä tehtävään työhön, jossa neuvotaan vähäosaisia lapsia oikeaoppisessa hampaiden hoidossa. Vapaaehtoiset saavat myös mahdollisuuden vierailla aliravittujen lasten hoitolassa ja HIV/AIDS keskuksessa.

Nepalissa vapaaehtoiset asuvat hotellissa. Iltaisin ja viikonloppuisin Projects Abroadin henkilökunta järjestää erilaisia kulttuuriaktiviteetteja ja matkoja, joiden aikana saat mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja nähdä Nepalin upeita maisemia.

 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä
Feedback
Vaikutat kiinnostuneelta hankkeistamme! Kertoisitko meille lisää?
Mielelläni!Ei juuri nyt, kiitos.