You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

YHTEISÖURHEILU JAMAIKALLA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 15. heinäkuu 2018 - lauantai 28. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 05. elokuu 2018 - lauantai 18. elokuu 2018

Jamaikalaiset suhtautuvat urheiluun hyvin tosissaan ja ovat erittäin ylpeitä urheilumenestyksestään. Eli, jos rakastat harrastaa erilaisia urheilulajeja, niin tämä hanke sopii juuri sinulle!

Vapaaehtoiset auttavat koordinoimaan ja pyörittämään urheiluaktiviteetteja vähäosaisille lapsille järjestetyllä urheiluleirillä. Leirillä vapaaehtoiset osallistuvat ja tutustuvat moniin eri urheilulajeihin, kuten jalkapalloon, krikettiin, verkkopalloon ja yleisurheiluun. Kahden viikon vapaaehtoisleirin lopuksi järjestetään perinteinen liikuntapäivä, jossa kisataan sekä tyypillisissä jamaikalaisissa, että vapaaehtoisten ideoimissa kilpailuissa. Vapaaehtoisten panos on erittäin arvostettua riippumatta siitä onko sinulla paljon kokemusta jossakin tietyssä lajissa vai yleistä innostusta urheilua kohtaan. Työpäivät ovat raskaita mutta hauskoja ja iltaisin voit osallistua henkilökuntamme järjestämiin kulttuurillisiin ja sosiaalisiin tapahtumiin.

Vapaaehtoiset asuvat paikallisissa isäntäperheissä, mikä antaa aidon kokemuksen jamaikalaisesta elämästä ja kulttuurista.

Viikonloppuna viemme vapaaehtoisleiriläiset retkelle yhteen saaren kuuluisista rannoista tai luolista. Tällöin pääset tutustumaan rikkaaseen musiikki-, tanssi- ja ruokakulttuuriin, josta Jamaika on tunnettu.

 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä
Feedback
Vaikutat kiinnostuneelta hankkeistamme! Kertoisitko meille lisää?
Mielelläni!Ei juuri nyt, kiitos.