You are from: United States, Go to our American website. Close
Instagram

LUONTO & YMPÄRISTÖ -HANKE MADACASKARILLA

Kesä
2 viikkoa
  • sunnuntai 17. kesäkuu 2018 - lauantai 30. kesäkuu 2018
  • sunnuntai 08. heinäkuu 2018 - lauantai 21. heinäkuu 2018
  • sunnuntai 29. heinäkuu 2018 - lauantai 11. elokuu 2018

Vapaaehtoistyö luonnonsuojeluhankkeen parissa Madagaskarilla tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ja elää monimuotoisessa sademetsässä. Madagaskarin saari on lajikirjossaan ainutlaatuinen, ja saaren kotoperäisten lajien määrä kuuluu maailman suurimpiin. Valitettavasti sademetsiä uhkaavat paikallisten ihmisyhteisöjen käyttämät maanviljelysmenetelmät.

Vapaaehtoisena työskentelet muiden vapaaehtoisten kanssa Projects Abroadin henkilökunnan valvonnassa ja otat osaa tärkeisiin elonkirjoa ja ympäristövaikutuksia kartoittaviin tutkimuksiin. Osallistut myös viidakon uudelleenmetsittämistöihin ja lajien tarkkailuun.

Työ sopii erinomaisesti ympäristöstä kiinnostuneelle nuorille. Opit paljon luonnonsuojelutyöstä paikalliselta henkilöstöltämme sekä hankkeen tutkijoilta.

Madagaskarin aikanasi asut vierasmajassa ja tutustut madagaskarilaiseen elämään ja kulttuuriin. Saatatpa oppia hieman ranskaa tai malagassiakin. Viikonloppusin ja iltaisin henkilökuntamme järjestää vapaaehtoisille retkiä ja muita tapahtumia.

 
Soita meille :
(09) 2316 3204
ma-pe 15-21
Ota yhteyttä
Lähetä
Feedback
Vaikutat kiinnostuneelta hankkeistamme! Kertoisitko meille lisää?
Mielelläni!Ei juuri nyt, kiitos.